Netwerk

Het Business ondernemersnetwerk is een West-Brabant overschrijdend netwerk met events van Bergen op Zoom tot en met Roosendaal. Het netwerk stond in het verleden bekend als de BOB borrels. In 2017 zal deze onder een nieuwe naam verdergaan, West-Brabant Business netwerk. Het netwerk zal worden gevuld door leden en introducees, waardoor u bij ieder event nieuwe personen ontmoet. Het netwerk komt meerdere malen per jaar bijeen op wisselende locaties in West-Brabant. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contacten, inspireert het netwerk met verrassende locaties.

De West-Brabant Business netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Iedere netwerkavond start met een maaltijd. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Onze gastheren en – vrouwen zetten vanzelfsprekend hun beste beentje voor en verrassen u met culinaire hoogstandjes, rijke buffetten of smaakvolle walking diners. Bij iedere netwerkavond zijn enkele aansprekende gastsprekers aanwezig. Mannen en vrouwen uit de praktijk die vertellen over hun ervaringen, hun plannen of ambities.

Unieke manier van netwerken

De basis van iedere avond wordt gevormd door middel van het effectief netwerken. Dit gebeurt onder leiding van een eigenzinnige facilitator die u, telkens op een andere manier, uitdaagt om kennis te maken met nieuwe, onbekende gezichten. Het resultaat? U gaat gegarandeerd naar huis met minstens vier tot zes nieuwe, relevante contacten.

Programma

18:00-19:15u Dinner-Walk-Inn

Bij aankomst krijg je door de locatie waar we te gast zijn een diner aangeboden, meestal in de vorm van een warm en koud buffet. Ons welkomstwoord doen we later dus je kunt direct aanschuiven;

19:15-20:00u BusinessBreak

Het middendeel van de bijeenkomst gebruiken we om even de gedachten te verzetten. Dat doen we in een talkshow-setting waarbij we meestal mensen uit het lokale bedrijfsleven uitnodigen om plaats te nemen bij de avondvoorzitter aan tafel. Soms kiezen we voor een andere activiteit die past bij onze ideeën over ‘informatief en zakelijk ontspannen’;
20:15-22:00u Effectief Netwerken

Onder leiding van een expert op het gebied van netwerken, gaan we je helpen bij het structureel leggen van nieuwe zakelijke contacten. Tijdens ‘Het Nieuwe Netwerken’ laten we je niet aan je lot over maar geven we daadwerkelijk sturing aan directe uitbreiding van je zakelijke netwerk.

Dit nieuwe netwerk gaat van start op dinsdag 11 april bij Frame 21 in Oud Gastel. Bekijk via deze link meer informatie over dit event.