Magazine

Business Magazine
Business magazine staat reeds meer dan 30 jaar bekend als een kwalitatief, betrokken en regionaal zakenblad in West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal en het Moerdijkgebied). Doel van het magazine is het aanbieden van achtergronden over actuele onderwerpen die spelen in het zakenleven van beleidsbepalers, zoals ondernemers, directie en managers. Daarnaast biedt het magazine bedrijven de mogelijkheid bekendheid te genereren door deze te informeren over interessante noviteiten.

Het magazine kent acht verzendmomenten per jaar met hierin één of meerdere edities en thema’s. Deze thema’s worden grotendeels bepaald door actualiteiten en informatie over de meest voorkomende soorten bedrijven in de regio. Sinds september 2016 zijn de edities Zeeland en West-Brabant Business samengevoegd waardoor de oplage/verzending per uitgave nu bestaat uit 10.000 beleidsbepalers, 5000 in West-Brabant en 5000 in Zeeland. Hierdoor profiteren bedrijven van een hoger verspreidingsgebied, bereik en bekendheid in nieuwe voor elkaar interessante grensgebieden.

Het verspreidingsbestand van Business magazine bestaat uit B2B bedrijven uit de regio’s Zeeland en West-Brabant plus alle overheden (gemeenten, provincie, waterschap etc.). Het bestand is verder deels aangevuld met relevante bedrijven met minder dan drie werknemers. Iedere uitgave wordt verspreid op basis van een abonnement of controlled circulation. Dit houdt in dat iedereen met een abonnement ontvangt iedere reguliere uitgave en special. Alle overige bedrijven ontvangen het magazine incidenteel. Iedere uitgave wordt na verloop van tijd ook digitaal beschikbaar gesteld. Normaliter loopt de digitale uitgave 1 editie achter op de papieren versie (ongeveer 5 tot 6 weken).