Startersdag Den Bosch – 4 september 2018

Op dinsdag 4 september organiseert Zuidwest Business/Startersdagen.com de Startersdag in ’s Hertogenbosch. Lekker dicht bij huis en met allemaal ervaren lokale ondernemers uit ’s Hertogenbosch en omstreken die staan te popelen om jou verder te helpen met jouw onderneming. Stel ze al je vragen tijdens de Startersmarkt en luister naar hun tips en adviezen tijdens de presentaties en workshops. Wat dat kost? Wat dacht je van he-le-maal niks? Dus waar wacht je nog op? Meld je aan!

Voorprogramma

Het voorprogramma bestaat uit een speeddatesessie door Spin1 b.v.Spin1 b.v. is een online platform voor bedrijven, organisaties en andere samenwerkingsverbanden. Spin1 b.v. heeft zich ten doel gesteld om bedrijven overal ter wereld met elkaar in contact te brengen en om haar leden economische kansen te bieden door middel van een netwerk van vertrouwde relaties.En hun te helpen hun netwerk goed te gebruiken, en hun netwerk kwalitatief heel sterk te maken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Het nut van netwerken
  2. Netwerken: hoe werkt het?
  3. Voorbeelden van resultaten
  4. Speeddatesessie

    Aanmelden

    Meer informatie en het aanmeldformulier vind je hier.

Gerelateerde berichten

Een bloeiend startup-ecosysteem

StartupDelta is in het leven geroepen om het bloeiende startup-ecosysteem van Nederland te verbeteren en internationaliseren. …