Holland Paviljoen tijdens BioJapan ’17

De Nederlandse Ambassade in Tokyo zoekt ondernemers voor een Holland Paviljoen tijdens BioJapan 2017. Dit evenement vindt plaats van 11 tot 13 oktober 2017 in Yokohama.

BioJapan is het belangrijkste zakelijke evenement van Japan op het gebied van biotechnology en life science. Het is bestemd voor de sectoren medicijnen(onderzoek), regeneratieve geneeskunde, medische en onderzoeksapparatuur, reagens en faciliteiten, landbouw en voedingsmiddelen. Ook regionale bioclusters, universiteiten en overheidsinstanties zijn welkom.

Meedoen aan Holland Paviljoen
Door deelname aan het Holland paviljoen maakt u kennis met meer dan 700 biotech-en life science-bedrijven uit Japan en de rest van de wereld. Wanneer u meedoet krijgt u ongeveer €80 korting op de deelnameprijs (normaal €480). Als exposant kunt u gratis een presentatie geven. Daarnaast heeft u toegang tot speciale evenementen, zoals het Bioseminar van de ambassade.

Aanmelding
Het Holland Paviljoen gaat alleen door bij voldoende deelnemers. Meld u aan voor 10 april 2017 bij de Nederlandse ambassade in Tokio: yuko.kikuta@minbuza.nl

Bron nieuwsbericht: Regio in Bedrijf

Gerelateerde berichten

Een bloeiend startup-ecosysteem

StartupDelta is in het leven geroepen om het bloeiende startup-ecosysteem van Nederland te verbeteren en internationaliseren. …